top of page

BLOG: Een gelukkig februari!


Daar ben ik weer, terug van weg geweest. Januari is voorbij en februari alweer begonnen! Nog geen blog geschreven omdat de tijd voorbij vloog! Toch heb ik de maand januari ook wel eens anders beleefd. Een nieuwe maand van het nieuwe jaar die langzaam, grijs en koud voorbij kroop. Herken jij dat? Maar dit jaar was het anders, vol energie ben ik januari ingedoken. En ik heb iets gedaan wat ik nog nooit eerder gedaan heb, namelijk:

PLANNEN MAKEN EN DOELEN STELLEN!

In de maand januari heb ik een planning gemaakt voor 2018 en doelen gesteld. Ik kom erachter dat dit toch een hele fijne manier van werken is als je een eigen praktijk hebt. Je hebt een focus en fladdert niet zomaar rond. Ha, wie had dat ooit gedacht dat ik dit zou zeggen. Mensen die mij kennen, weten dat ik van spontane acties hou en heel erg in het moment leef. Maar voor Stralend Jezelf heb ik echt een planning gemaakt en ik vind dit zo fijn! Weten wat mij te doen staat. Ik merk dat plannen in je hoofd ook makkelijk daar kunnen blijven. Sommige plannen zijn namelijk best eng. Door ze niet op te schrijven hoeven ze ook geen werkelijkheid te worden. Door ze op te schrijven en er doelen van te maken wordt het echt! Zolang ze realistisch zijn, ligt er een leuke uitdaging te wachten!

De 1ste KRAGT-training is volop bezig en de volgende trainingen staan alweer gepland in maart en juni. Een gevoel van dankbaarheid overspoeld mij wanneer ik denk aan de KRAGT-training die op dit moment loopt. Een groepje kinderen van 10 en 11 jaar die hun kwetsbaarheid durven delen. Geloof mij, daar ontstaat zoiets moois! Kwetsbaarheid brengt verbinding. En dat gevoel is zo warm! De reactie van de kinderen zijn hartverwarmend. ‘ik vind het hier zo fijn’, ‘hebben we nog maar 2 keer?’ ‘Ik wil niet dat het stopt’, ‘hier durf ik echt mijzelf te zijn en te zeggen wat ik denk’, ‘ik leer hier zoveel’ Dan kan ik alleen maar denken; wauw dit is waar ik het voor doe! Dit is waarom ik kindercoach en jongerencoach ben geworden! De weerbaarheidstrainingen vinden plaats op jongerencentrum de Boot, een onwijs toffe locatie, waar we voldoende ruimte hebben om alle oefeningen, technieken en creatieve activiteiten uit te voeren. Wordt je nu nieuwsgierig naar de volgende KRAGT-training? Kijk dan eens op www.stralendjezelfcoaching.nl/kragt

Naast de KRAGT-training gebeurt er natuurlijk veel meer in praktijk Stralend Jezelf. Individuele coachtrajecten lopen, ik heb een mooie workshop mogen volgen met het thema ‘Relaties: Een bron van vreugde of een bron van verdriet?’ Waardevolle intervisies met mijn collega’s. Waarin we kennis en kunde paraat houden. Kortom ik zit niet stil!

VERNIEUWDE WEBSITE

Hebben jullie de website goed bekeken? Dan zie je dat er achter de schermen ook hard gewerkt wordt! Alles is weer up-to-date gebracht. Reviews van kinderen zijn op de website toegevoegd. Het aanmelden voor de KRAGT-training is makkelijker en mooier gemaakt.

Op de pagina tarieven vind je nu ster-pakketten. Tijdens het orientatiegesprek kijken we samen welk pakket passend is bij de hulpvraag en weet je als ouder(s) precies waar je aan toe bent. Altijd handig, geen verassingen achteraf!

Dus… even stil staan en dankbaar terug kijken naar de maand januari! Vol goede moed en hoop februari ingaan! Daarom voor iedereen; ‘een gelukkig februari’

OH JA! Ik vergeet bijna het super leuke nieuws te vertellen…

Stralend Jezelf gaat verhuizen!!! YEAHH!! Een droom die werkelijkheid wordt. Anco en ik hebben een woning gekocht waar beneden een praktijkruimte is. Een mooie ruimte waar ik kinderen en ouders kan ontvangen en kan coachen. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte w.b. de verhuizing van Stralend Jezelf. Maar tot die tijd coach ik fijn verder in de prettige en knusse ruimte aan de Arendsdaalder!

Stralende groet,

Sonja

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page