Praktijk Stralend Jezelf

Sint Jorisgilde 3

8253 KL Dronten​​

Tel: 06-27127824

Mail: info@stralendjezelfcoaching.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

KvK-nummer: 67819907

BTW-nummer: NL00166672B08

© 2020 Stralend Jezelf

2019 - door Davey Moons, Start je Praktijk​

Stralend Jezelf is aangesloten bij:

Ervaringen

In verband met privacy zijn de namen weggelaten.

Ouders van 12 jarige dochter 

Sonja is werkelijk een tof uniek persoon die ik iedereen kan en wil aanraden! Haar hulpwijze was werkelijk een verademing, gaf hoop, je werd vanaf het eerste moment serieus genomen, gehoord en gezien en neemt ook direct de tijd voor je. 

Haar persoonlijkheid, enthousiasme, spontaniteit en vooral, haar creativiteit doet iets met je en je kind. Op spelenderwijze kan ze het verstopte in je kind weer naar boven halen zodat je kind op een goede manier leert verwerken en weer mag leren te zijn wie hij/zij is. Ook geeft zij veel handvatten mee naar huis in de vorm van allerlei creaties die je kind kan helpen om op een leuke manier te leren omgaan met en in moeilijke situaties. Het heerlijke was vooral: geen ‘tafeltje-stoeltje’ gesprekken, maar op een leuke gezellige manier heel veel leren en je kind op haar/zijn gemak stellen. Haar ‘werkkamer’ straalt rust en gezelligheid uit en ze geeft net even dat extraatje wat voor een kind zo belangrijk is (bijv. drinken en iets lekkers geven waar het kind van houd was echt een binnenkomer). Ook de ouder(s) worden gezien en gehoord, die samenwerking vond ik heel fijn en belangrijk. Dank voor alles lieve Sonja!

Ouders van 6 jarige zoon

Wij hebben met Sonja contact gezocht omdat wij zelf even niet meer wisten hoe we onze zoon konden helpen. Sonja stond vanaf het begin al direct open voor het volledige verhaal. Gaf direct al tips en gaf ook eerlijk aan dat zij nog niet eerder met een kind van deze leeftijd (6) gewerkt heeft. Dit konden wij ontzettend waarderen.
Sonja wist direct al onze ‘issues’ te filteren en concreet te formuleren waar wij naar op zoek waren, wat we voor onze zoon wilde en wat we verwachtte van haar.

Er werd meegedacht in de benadering naar onze zoon toe en hij ging elke keer met plezier naar haar toe. In zijn geheel hebben wij het coachtraject dan ook als zeer prettig ervaren.

Sonja is professioneel, toegankelijk en praat op niveau van het kind.
Zij weet duidelijk te maken waar zij aan gaat werken, wat ze bij onze zoon ziet en wat ze als tips voor ons als ouders heeft.

Mede door dit fijne traject en een meer dan gewenst resultaat raden wij Sonja dan ook ten zeerste aan wanneer je écht even niet meer weet hoe je je kind kunt helpen.

Ouders van 13 jarige dochter

Wat een verrijking voor je kind!!! Een coaching traject bij Stralend Jezelf.
Wij hebben onze dochter zien groeien in zelfvertrouwen en in persoonlijke ontwikkeling.
We hebben gezien hoe snel je kind haar zelfvertrouwen kan verliezen, maar we
hebben ook gezien dat je kind met de juiste persoon dat zelfvertrouwen terug kan krijgen
en dat kan vergroten.
Alleen maar winst voor onze dochter, voor ons als ouders en zeker ook voor broer en zusje.

Ouders van 12 jarige dochter

Lieve Sonja, 

Enkel lof over de afgelopen maanden dat je onze dochter hebt gecoacht; het heeft haar heel goed gedaan!

Je bent een prettige en ‘veilige’ persoonlijkheid. Wat we heel fijn vinden is dat je op een dieper niveau hebt gecoacht; dus verder dan ‘weerbaar’; want bij haar lag de hulpvraag een stukje dieper; in haar identiteit. Ze heeft geen ‘trucjes’ geleerd, maar is echt meer ‘haarzelf’ geworden; en dat is precies wat jullie doel was; dat ze zich ‘stralend jezelf’ zou voelen.

Als ouders zijn we nog meer ‘in contact’ met onze dochter. Samen met de groei die ze heeft doorgemaakt,  is de basis om naar de middelbare school te gaan, nog steviger gelegd. 

Ze geeft zelf aan dat ze geen negatieve gedachten meer heeft, ze voelt zich niet meer onzeker. En als iemand iets over haar zegt, dan voelt ze daar geen twijfel meer bij. 

Ze zegt zelf; ‘Ik weet niet precies hoe het kan, maar ik voel het echt niet meer, ik haal gewoon mijn schouders op en weet dat het niet waar is wat ze zeggen. Ik ben er dus ook niet meer verdrietig over’.

Ze heeft van iedere sessie genoten; je bent een enorme zegen geweest voor onze dochter!

Dankdankdank!

Ouders van 8 jarige zoon

Wij hebben dit coach traject ervaren als een verrijking. We hebben veel nieuwe inzichten gekregen. Sonja is een enthousiaste, lieve coach die ons kind echt een stap verder heeft gebracht, waardoor wij als ouders nu zien dat ons kind relaxter in het leven staat.

Meisje van 9 jaar

Sonja is lief en luistert goed, ze bewaart je geheim heel goed, dus als je een goede kindercoach wil; ga naar Sonja! Ik heb veel geleerd en dat is fijn.

Meisje van 11 jaar

Ik weet niet zo goed hoe het komt dat het werkt, maar ik weet wel dat het werkt!!

Ouders van 8 jarige dochter

We hebben een dochter gekregen met meer zelfvertrouwen en een stuk opener. Hierdoor weten we meer wat er speelt en kunnen we haar beter helpen, heel fijn.

We hebben echt veel aan de tips van Sonja gehad, erg bedankt hiervoor!!!