top of page

Over Stralend Jezelf

Ik ben Sonja Venhuizen

Ik ben Sonja Venhuizen, getrouwd met Anco en moeder van 2 kinderen. 

Ik werk als coach, gespecialiseerd in tieners en jongeren.

Ik coach met 

Aandacht, integriteit en in verbinding

vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid

met enthousiasme, respect en zonder oordeel.

Mijn achtergrond

Na jarenlang in verschillende functies in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt, voelde ik dat het tijd was voor iets anders. Mijn oorspronkelijke passie volgen; kinderen, jongeren en hun ouders begeleiden op sociaal en emotioneel vlak. 

Ik ben de opleiding tot kindercoach gaan volgen op de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel. Ik kan zeggen; de beste keuze ooit! Wat heb ik naast de vele technieken en vergaarde kennis, mooie inzichten gekregen; overtuigingen en onzekerheden uit het verleden heb ik mogen doorleven en een plek kunnen geven. En kan ik vanuit mijn hart, vol liefde en passie kinderen en ouders coachen!

Mijn visie

Ieder mens, ieder kind is het waard om helemaal zichzelf te zijn, ook jij! Dat maakt je authentiek. Door te werken aan jezelf ontdek, leer en groei je in wie je bent en wordt je een blijer en zelfverzekerder mens. Deze groei draagt bij aan hoe gelukkig jij je voelt en hoe je Stralend Jezelf kunt zijn!

Mijn missie

Ik ga voor groei; voor mijzelf als voor anderen. Voor jou! Ik wil jou en je kind door coaching laten ervaren wat groei en ontwikkeling kunnen doen om je Stralend Jezelf te voelen. Zelfverzekerd en blijer in het leven staan, geeft vreugde in het leven en in je gezin!

Mijn bijscholing

Om kwaliteit te bieden ben ik aangesloten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches. Ook volg ik geregeld intervisie, supervisie en nascholingen.

Mijn groei voor praktijk Stralend Jezelf:

  • Licentie workshop coachee

  • Opvoed opstellingen 

  • Seminar kind in balans – Ingrid Dijkstra

  • Verlies en rouw; omgaan met kinderen in rouw

  • KRAGT- trainer

  • Brug-KRAGT-trainer

  • Gecertificeerd trainer LEREN LEREN Methode 

  • Kind- Gezin- & Rouw 

De praktijk

bottom of page