top of page

aanbod

kinderen (6-12 jaar)

Herken je dat? Je kind komt lastig in slaap, of wordt steeds wakker. Huilt snel en is geprikkeld. De volgende ochtend niet wakker te krijgen, omdat het een slechte nacht heeft gehad. Geen zin in school... buikpijn… Je snapt er niets van! Vorige week ging hij/zij nog fluitend naar school.

 

Of… boos, woede uitbarstingen, brutaal… je weet niet wat je er mee aan moet!

 

Zomaar één van de vele situaties waarin je ‘het’ even niet meer weet. Zou het dan toch te maken kunnen hebben met de scheiding? Of gaat het toch niet zo lekker in de klas? Vragen die je bezighouden, maar waar je het antwoord niet direct op krijgt.

Ik kan jouw kind helpen!

Wat je kind bij mij gaat doen? Dat antwoord is voor ieder kind anders. Ik wil aansluiten bij de wensen en behoefte van jouw kind. Je kind leert namelijk het beste van iets wat hij/zij leuk vindt om te doen. Daardoor is hij/zij meer gemotiveerd en zal het resultaat ook écht zijn/haar resultaat zijn! Dus dat kan van alles zijn! Hoe? Door gesprekken, oefeningen, creatief bezig zijn, rollenspellen, dagdromen en/of andere spellen. Noem het maar op!

We gaan samen ontdekken wat jouw kind nodig heeft om weer stralend zichzelf te kunnen zijn.

Sonja is een lieve vrouw, ze luistert goed. Ze bewaart je geheim altijd, dus als je een goede kindercoach wilt, ga dan naar Sonja. Ik heb veel geleerd en dat is fijn!

—  Meisje van 9

na afloop ben je...

blijer

Dansend door de regen lopen. Eindelijk weer genieten van al je toffe vrienden en de wereld om je heen.

rustiger

Waar je vroeger nog boos de trap op stampte omdat er iets was gebeurt dat je niet leuk vond, kan je nu rustig uitleggen wat jij zou willen.

zelfverzekerder

Die jongen van school die steeds vervelend doet? Het maakt je niks meer uit... Want jij weet hoe leuk jij bent!

bottom of page