top of page

werkwijze

aanmelding, kennismaking en 
het traject

Aanmelden is telefonisch mogelijk door te bellen naar 0627127824. Ook kun je je via de mail aanmelden; mail dan naar info@stralendjezelfcoaching.nl. Daarnaast is het mogelijk om onder het kopje contact een bericht achter te laten, zodat ik zo snel mogelijk contact met je opneem.

stap 1 

Telefonische kennismaking

Tijdens ons telefonisch contact vraag ik je kort te vertellen waarvoor je belt. Ik licht mijn werkwijze toe en samen kijken we of het kind- en  jongeren coachingstraject kan helpen. Als dit de hulp is die je zoekt, plannen we een oriëntatie gesprek. Voorafgaand aan dit oriëntatiegesprek ontvang je van praktijk Stralend Jezelf een vragenformulier.

Dit formulier moet ten minste 2 dagen voor het oriëntatiegesprek ondertekend retour gestuurd zijn.

stap 2 

oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek maak ik persoonlijk kennis (bij voorkeur) met beide ouders en maken we de hulpvraag helder. Wij nemen het ingevulde vragenformulier door tijdens dit gesprek. Afhankelijk van de hulpvraag , jouw wens en de leeftijd van jouw kind, zal het kind wel of juist niet aanwezig bij dit gesprek. Dit spreken wij van te voren met elkaar af. Het oriëntatie gesprek zal ongeveer 1 tot 1.5 uur duren. Hierin zullen we n.a.v. het gesprek kijken welk pakket passend is bij de hulpvraag.

stap 3  

het coachingstraject

In dit traject is -afhankelijk van het gekozen pakket- alles inbegrepen: oriëntatiegesprek, coaching afspraken, 21% btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, voorbereiding, advies en/of tips.

stap 4 

afronding en evaluatie

Tijdens het evaluatie kijken we terug op het proces en staan we stil bij de behaalde doelen.

bottom of page