top of page

aanbod

voor ouders

Wat fijn, eindelijk heb je voor je kind een passend coachtraject gevonden, wat hem gaat helpen om beter in zijn vel te komen zitten. Om een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen te krijgen.  Zodat hij stralend zichzelf kan en mag zijn!

Opvoeden is niks anders dan voorleven, dus zelf het goede voorbeeld geven. Saai maar waar, voorleven is naleven. Kinderen kunnen je als geen ander spiegelen. Daarom word er wel gezegd dat een kind de spiegel van zijn ouder(s) is. Door hier bewust van te worden, kun je een positieve draai geven aan bestaande patronen.  Je zou dan ook kunnen zeggen: verander je kind, begin bij jezelf. Ik kan je hierbij helpen!

Een sessie met jou als ouder kan nodig zijn om een verandering in het gedrag bij je kind teweeg te brengen. Moeilijke, niet verwerkte ervaringen uit je eigen kindertijd, jeugd of latere leven kunnen (onbewust) doorwerken in de ontwikkeling van je kind. Maar ook huidige gedachten, gevoelens en gedragingen bepalen mede de ontwikkeling van je kind.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar laten we eerlijk zijn, opvoeden is niet altijd even makkelijk. Je wilt het als ouder goed doen, maar wat is goed? Het zou zo makkelijk zijn als je een gebruiksaanwijzing bij de geboorte van je kind krijgt, maar helaas, (of misschien gelukkig) is dit niet het geval. Ik luister graag naar jouw verhaal!

ALS WE DE STENEN OP ONS LEVENSPAD NIET OPRUIMEN, STRUIKELEN ONZE KINDEREN ER VROEG OF LAAT OVER.

bottom of page