top of page

OVER MIJ

Ik ben Sonja Venhuizen, een enthousiaste vrouw die houd van zonnestralen, zee & water. Ik ben getrouwd met manlief en moeder van 2 prachtige en gezellige dochters.

 

Met trots mag ik mij kind – en jongerencoach van praktijk Stralend Jezelf noemen.

sonja venhuizen
VROLIJK - SPONTAAN - BETROUWBAAr - GEVOELIG
POSITIEF - SOCIAAL - EERLIJK
BEGRIPVOl - GEZELLIG 
Het begin

Na mijn SPW diploma ben ik met veel plezier gaan werken in de gehandicaptenzorg. Voor mij was het uitgangspunt te ontdekken hoeveel de cliënt zelf kan. Denken in - en creëren van mogelijkheden maakt ruimte voor groei.

het roer om...

Datzelfde geldt voor kinderen en jongeren. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik heb mijn baan opgezegd en ik ben de opleiding tot kindercoach op de Academie voor Psychodynamica gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel technieken en kennis vergaard en ben ik een hoop bijzondere ervaringen rijker geworden.

En nu, kind - en jongerencoach van praktijk Stralend jezelf. Met mijn enthousiasme, empathische vermogen en vakkennis coach ik kinderen die thuis of op school vastlopen. Gedrag vertonen waar ouders of omgeving even geen raad mee weten. Kinderen die gepest worden.

Ook begeleid ik kinderen bij rouw en verlies.

Mijn missie

Kinderen en jongeren wil ik een stem geven! Om met hen te communiceren, zal ik eerst naar ze luisteren. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de wijze lessen die zij in zich hebben. Deze wijsheid inspireert mij en geeft mij energie. Dat is precies de reden waarom ik met kinderen en jongeren aan het werk wil!

Geef je kind het mooiste cadeau dat je geven kunt: ontdekken wie ze écht zijn en wat ze nodig hebben. Zodat zij stralend zichzelf kunnen zijn!

bottom of page