top of page

do 14 mei

|

praktijk Stralend Jezelf

Brugklas KRAGT-training Mei 2020

Speciaal voor kinderen uit groep 8 om zich voor te bereiden op de middelbare school. Ook heel leerzaam voor brugklassers die zich nog niet helemaal op hun plek voelen binnen het VO. Donderdag 14 mei Donderdag 28 mei Donderdag 04 juni Donderdag 11 juni Donderdag 18 juni

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Brugklas KRAGT-training Mei 2020
Brugklas KRAGT-training Mei 2020

Tijd en locatie

14 mei 2020, 15:30 – 18 jun 2020, 17:30

praktijk Stralend Jezelf, Sint Jorisgilde, Dronten, Nederland

Over het evenement

Speciaal voor kinderen uit groep 8 om zich voor te bereiden op de middelbare school. Ook heel leerzaam voor brugklassers die zich nog niet helemaal op hun plek voelen binnen het voortgezet onderwijs.

Bestaande uit 5 lessen à 2 uur. 

Er zijn veel leerlingen, die er erg naar uitkijken om deze grote stap te gaan maken en weten precies waar ze naartoe willen en hoe ze het allemaal gaan aanpakken. Helaas is er ook een grote groep leerlingen, die zich onzeker voelen en er erg tegenop zien. Deze kinderen kiezen er dan voor om een Brug KRAGT training te volgen. Deze training is afgestemd op de (aanstaande) brugklasser en neemt de leerling mee op een creatieve en systemische manier om zich voor te bereiden op de overstap.

Als kinderen weten waar ze goed in zijn en hun valkuilen kennen, hebben ze een grote voorsprong wanneer ze beginnen op het voortgezet onderwijs. Het omgaan met alle veranderingen en het maken van nieuwe vriendschappen gaat makkelijker en deze kinderen voelen zich zelfverzekerder!

We gaan zelfs aan de slag met (het plannen van) je huiswerk.

In de Brug KRAGT training leer je (naast de vaste elementen) o.a. • je eigen kwaliteiten en talenten kennen • hoe je zoveel mogelijk jezelf kunt zijn binnen de groep • hoe je nieuwe vrienden maakt • hoe je faalangst omzet in zelfvertrouwen • omgaan met ‘toets-stress’ • je eigen leerstijl kennen en weten wat je nodig hebt • hoe je stevig in je schoenen staat

De kosten bedragen €189,- per kind. 

De training wordt gegeven in groepsverband in groepjes van maximaal 6 kinderen.

Deel dit evenement

bottom of page